Remarketing Facebook

Remarketing Facebook

Remarketing Facebook is de oplossing als u iets wilt doen aan klanten die wel producten in de winkelwagen van uw webshop toevoegen maar niet daadwerkelijk overgaan tot koop. Kort gezegd is remarketing het tonen van uw producten in een advertentie op een andere website die de potentiele koper bezoekt na een bezoek aan uw website. Remarketing is een hot item. Het zorgt ervoor dat men sneller geneigd is om alsnog producten te kopen. De bezoekers kennen namelijk uw webshop en producten al. Bij de remarketing kunt u gericht inzetten op mensen die bijvoorbeeld al meer dan vijf minuten in de webshop zijn geweest.

Wat kan remarketing Facebook voor u betekenen?

Alleen maar kijken en niet kopen in uw webshop is niet zoals u graag klanten ziet. Het liefst kopen de klanten bij u producten en niet bij uw concurrent. Remarketing via Google kan al langer maar remarketing Facebook geeft nu ook deze mogelijkheid. Vergeet niet dat inmiddels 8 miljoen Nederlanders op Facebook actief zijn! Dit betekent een enorm potentieel voor uw remarketing Facebook campagne. remarketing Facebook Bij het inzetten van remarketing op Facebook de bezoeker van uw webshop de advertentie aan de rechterkant te zien krijgen. Deze advertentie toont dan producten die de bezoeker heeft bekeken. Welke twijfelende bezoeker kan dan nog de verleiding weerstaan ?

Meer informatie ?

Wij hebben ervaring met het opzetten & managen van remarketing campagnes. Tevens kunnen wij u meer informatie geven. Neem vrijblijvend contact met ons op !

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Diensten en Producten

Makemesocial houdt zich bezig met online marketing, social media en mobile marketing. Bekijk hier onze diensten.

Contact

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en expertise die wij kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!