• Home
  • Blog
  • Google adverteren met afbeeldingen
Google adverteren met afbeeldingen

Google adverteren met afbeeldingen

Google adverteren met afbeeldingen is vanaf nu mogelijk. De zoekmachine heeft de mogelijkheid beschikbaar gesteld om afbeeldingen aan Google Adwords advertenties toe te voegen. Door middel van deze extensie voor afbeeldingen kunnen afbeeldingen worden toegevoegd aan de advertenties. De gedachte hier achter is is dat het soms eenvoudiger is om iets te laten zien met een afbeelding dan het met tekst over te brengen in een advertentie. Denk hierbij aan het adverteren voor een stedentrip of auto. Mensen zijn tegenwoordig visueel ingesteld en beslissen binnen een paar tellen of ze op een advertentie gaan klikken. Het gezegde; een beeld zegt meer dan duizend woorden is dan ook zeker van toepassing. Google adverteren met afbeeldingen betekent echter wel dat Google controleert of de adverteerder beschikt over de rechten van het beeldmateriaal en het voldoet aan het beleid van Google.Google adverteren met afbeeldingen

Waarom Google adverteren met afbeeldingen?

Zoals gezegd heeft het bij een aantal producten zoals een auto of meubels veel voordeel. Men ziet gelijk hoe het product eruit ziet en niet alleen een typenummer plus kleur. Het gebruik van afbeeldingen bij de advertentie zorgt ook voor een grotere relevantie bij de zoektermen waarop men zoekt. Alleen de advertenties die op de eerste positie staan kunnen de afbeeldingen tonen. Hierdoor is het nog belangrijker geworden om op de hoogste positie te staan in Google. Voordeel hiervan is wel dat de advertentie meer opvalt en dus meer kliks gaat genereren.

Meer weten over Google adverteren?

Wij hebben ervaring met het adverteren op Google. Naast advies over het adverteren kunnen wij u de zorg voor de advertenties uit handen nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Diensten en Producten

Makemesocial houdt zich bezig met online marketing, social media en mobile marketing. Bekijk hier onze diensten.

Contact

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en expertise die wij kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!