Zakelijk Tumblr inzetten

Zakelijk Tumblr inzetten

Zakelijk kennis delen is steeds belangrijker aan het worden. Hiermee laat je online zien wie je bent en wat je bedrijf te bieden heeft. Het delen van de kennis door regelmatig te bloggen kan je doen op de website van je onderneming/bedrijf maar om de vindbaarheid via Google te vergroten is het een goed idee om op een andere plek te gaan bloggen. Een idee is om zakelijk Tumblr in te zetten.

Wat is Tumblr?

Tumblr is een handige tool om snel een blog te kunnen starten. Het is wat anders dan andere platformen zoals WordPress of Blogspot. Op Tumblr kan je eenvoudig en snel een blog maken. Het adres van de blog zal dan blognaam.tumblr.com worden. Met een paar klikken kan je gemakkelijk de layout en kleur bepalen. De blogs die je maakt zijn ook nog eens eenvoudig te delen via de social media kanalen die je gebruikt.  Uiteraard kan je de zakelijk Tumblr pagina ook uitgebreider maken en professioneel laten designen.

Zakelijk Tumblr bloggen

Er zijn al veel succesvolle cases van bedrijven die niet bloggen op de corporate website maar op Tumblr. Hieronder een paar voorbeelden:

Red Bull

Het energiedrankmerk is , om een nieuwe energiedrankje te promoten, een zakelijk Tumblr blog gestart; http://100-uur-vleugels.tumblr.com. Op een speelse wijze houden zij zo hun doelgroep op de hoogte van het promotie-team wat op pad is in Nederland.

Suitsupply

De modeketen, die pakken verkoopt, gebruikt zakelijk Tumblr voor branding van haar imago en het informeren van de laatste trends op dit gebied. http://suitsupply.tumblr.com

Artsen zonder Grenzen

Deze non-profit organisatie biedt medische noodhulp aan vluchtelingen en slachtoffers van natuurrampen, oorlogen en epidemieën. Via de Tumblr pagina laat men zien waar de vrijwilligers zich dagelijks voor inzetten.

Meer weten over Tumblr?

Wij hebben ervaring met het opzetten van Tumblr en kunnen u helpen en/of adviseren over zakelijke Tumblr inzetten. Neem vrijblijvend contact met ons op !

Labels:,

Trackback van jouw site.

Diensten en Producten

Makemesocial houdt zich bezig met online marketing, social media en mobile marketing. Bekijk hier onze diensten.

Contact

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en expertise die wij kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!