Gebruikt u al Social Media?

gebruik social media
Welkom in de wondere wereld van Social Media. Gebruik social media groeit jaarlijks. Wat zegt u? U maakt nog geen gebruik van Social Media?
Los van de grootte van uw onderneming is het lonend om Social Media in te zetten in uw communicatie en marketing.
 

Wat is Social Media?

 
Social Media is niet 1 internet-toepassing maar een verzameling van vele internet-toepassingen die het mogelijk maken om informatie te delen met andere internetgebruikers op een eenvoudige en leuke manier. Op de afbeelding zijn een aantal Social Media toepassingen te zien zoals Facebook, Youtube en Flickr. Deze tools maken het mogelijk om niet alleen tekst te delen maar ook muziek, foto’s en videos te delen. Het is laagdrempelig voor de gebruiker om de tools te gaan gebruiken, omdat het gratis is in gebruik.

Gebruik social media groeit

Het aantal gebruikers van social media blijft maar stijgen net als het aantal social media platformen zoals Facebook en Twitter. Gebruik social media is daarmee ook niet meer te stoppen. Vrijwel alle leeftijdsgroepen zijn actief op 1 of meer social media platformen.

Labels:, ,

Diensten en Producten

Makemesocial houdt zich bezig met online marketing, social media en mobile marketing. Bekijk hier onze diensten.

Contact

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en expertise die wij kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!