videomarketing voor mkb

Videomarketing voor MKB

Dagelijks werkt u hard in de MKB onderneming vanuit passie en/of expertise voor de dienst of het product dat u levert. De vraag is alleen of potentiële klanten dit ook zien. De online vindbaarheid van de dienst of het product is nu te vergroten door videomarketing voor MKB.

Waarom videomarketing voor MKB ?

Uit de Search Engine Monitor blijkt dat Google de meest gebruikte zoekmachine is ter wereld. Als wij mensen vragen naar de tweede meest gebruikte zoekmachine dan denkt men vaak aan Bing,Yahoo of Altavista. Daar zit nog een zoekmachine tussen namelijk; Youtube. De reden hiervan is dat mensen door de bomen het bos niet meer zien op internet tussen alle zoekresultaten. Daarnaast hebben mensen geen zin om lange lappen tekst te lezen waarin u uw producten of diensten uitlegt. Door videomarketing voor MKB in te zetten maakt u zich online meer zichtbaar en komt u hoger in Google naar voren in de zoekresultaten.

Videomarketing in het MKB

Steeds meer bedrijven in het MKB beginnen nu met videomarketing. De video’s kunnen makkelijk gedeeld worden via verschillende kanalen zoals de eigen website of social media. Het produceren van videomarketing voor MKB kan tegenwoordig steeds gemakkelijker en professioneler worden uitgevoerd. Afhankelijk van de doelgroep kan de frequentie van nieuwe video’s worden bepaald.    

Labels:

Trackback van jouw site.

Diensten en Producten

Makemesocial houdt zich bezig met online marketing, social media en mobile marketing. Bekijk hier onze diensten.

Contact

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en expertise die wij kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!