• Home
  • SEO
  • Google zoekresultaten zonder url
google zoekresultaten

Google zoekresultaten zonder url

Google zoekresultaten worden altijd getoond met de link van de website erbij. Google blijkt echter aan het testen te zijn met zoekresultaten zonder de link. Een aantal oplettende Google gebruikers in Amerika is het namelijk opgevallen dat er zoekresultaten worden getoond zonder de link. Waarom zou Google dit nu willen?

Google zoekresultaten vormgeving

Qua vormgeving ziet het er fraaier uit vinden wij. U zoekt tenslotte naar informatie en bent geïnteresseerd in de informatie die gevonden websites u bieden. Dan heeft u de link toch niet nodig? Uiteraard klopt dit.

Authenticiteit van zoekresultaten in het geding?

Echter geeft de zichtbaarheid van de link ook de authenticiteit van de website aan. Bij het bekijken van de google zoekresultaten bepaalt u dat namelijk onbewust binnen een oogopslag. Als u op zoek bent naar betrouwbare informatie dan kunt u in de google zoekresultaten nu door de toevoeging van de link zien dat u ook echt een website gaat bezoeken van een degelijke website.  Het tonen van nuttige informatie bij elk zoekresultaat moet het streven zijn. Hier hoort de link naar ons idee ook bij ! Mobiel gaan de google zoekresultaten er zo uitzien. google zoekresultaten mobiel Nogmaals het is nog slechts een test van Google maar het is interessant om deze ontwikkeling te volgen.

Meer weten over Google zoekresultaten van uw website?

Neem vrijblijvend contact met ons op !

Trackback van jouw site.

Diensten en Producten

Makemesocial houdt zich bezig met online marketing, social media en mobile marketing. Bekijk hier onze diensten.

Contact

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en expertise die wij kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!