facebook power editor

Facebook Power Editor

In navolging van Google heeft nu ook Facebook een handige tool, Facebook Power Editor, gelanceerd om advertenties nu nog makkelijker te beheren. Voor de mensen die Facebook campagnes beheren is dit echt een uitkomst. Wij hebben deze tool verder bekeken en geven 5 redenen waarom ook jij het zou moeten gebruiken.

 Installatie Facebook Power Editor

Om gebruik te maken van deze tool is het nodig om Google Chrome te gebruiken.
  1. Open Chrome (indien nodig installeer het).
  2. Ga naar Advertentiebeheer.
  3. Klik op de tab Power Editor links in Advertentiebeheer.
  4. Installeer Power Editor.
  5. Zodra je Power Editor opent, klik je op Downloaden en volg je de instructies op het scherm.
Dan gaan we nu naar de 5 redenen waarom deze tool zo handig is.

1. Duplicate button

facebook power editor duplicate Als je een campagne maakt met meerdere advertenties is het handig als je makkelijk kopieën kan maken. Met deze button in de tool doe je dit in een handomdraai.

2. Betere Facebook afbeeldingen management

Alle afbeeldingen, die eerder zijn gebruikt, zijn beter terug te vinden. Facebook power editor laat daarbij ook zien welke afbeeldingen het meest succesvol zijn geweest.

3. Bulk import

Bij het maken van erg grote campagnes met veel advertenties geeft de Facebook power editor de mogelijkheid om een Excel bestand met daarin alle advertentie opties te importeren.

4. Mobiele targeting

De Facebook power editor maakt het nu mogelijk om de advertenties meer te richten op het specifieke mobiele platform wat de doelgroep gebruikt. Bijvoorbeeld een advertentie voor een iPhone app zal alleen aan iPhone gebruikers worden getoond.  Zelfs het gericht adverteren bij iPad of iPhone gebruikers is mogelijk.

5. Nieuwsfeed targeting

Facebook power editor zorgt ervoor dat de advertenties op Facebook niet alleen zichtbaar worden aan de rechterkant. De advertentie kan ook getoond worden in de timeline van de Facebook gebruiker. Hiermee gaat de zichtbaarheid van de advertentie nog meer omhoog! Wilt u meer weten over adverteren via Facebook ? Neem dan contact met ons op !

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Diensten en Producten

Makemesocial houdt zich bezig met online marketing, social media en mobile marketing. Bekijk hier onze diensten.

Contact

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en expertise die wij kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!