Makemesocial

Wie zijn wij?

Makemesocial is een jonge onderneming die gelooft in de kracht van online marketing. Vanuit deze gedachte zijn wij gestart met het ondersteunen van mkb bedrijven en zzp’ers in alle mogelijkheden van online marketing. Hierbij vinden we creativiteit en de kwaliteit bij onze geleverde diensten erg belangrijk.

Onze kennis over online marketing

Online marketing bevat vele aspecten. Van SEO tot Facebook Ads en van zakelijk bloggen tot social media marketing. Wij maken dagelijks gebruik van social media, niet alleen zakelijk maar ook privé. Hierdoor weten we hoe social media werkt en zien we hoe organisaties hierop reageren. Daarnaast volgen we de laatste trends en ontwikkelingen op online gebied. Deze kennis passen we dan ook toe bij onze klanten.

Onze inzetbaarheid

Gevestigd in Midden-Nederland zijn wij landelijk inzetbaar. Uw opdrachten worden uitgevoerd op ons kantoor. Al hechten wij wel aan persoonlijk contact. Wij zijn daarom doordeweeks altijd bereikbaar voor onze klanten.

Neem vrijblijvend contact met ons op !

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek ! Ook als u startende zzp’er bent, helpen wij u graag bij uw online activiteiten. Mocht u meer informatie zoeken over het starten als zzp’er zelf: Starten als zzp’er | ikwordzzper.nl 

Diensten en Producten

Makemesocial houdt zich bezig met online marketing, social media en mobile marketing. Bekijk hier onze diensten.

Contact

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en expertise die wij kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!