Week van de Ondernemer 2013

Week van de Ondernemer

week van de ondernemer Deze week is de landelijke week van de ondernemer 2013. Het aantal ondernemers in Nederland stijgt elk jaar met kleine en grote ondernemers. Om deze ondernemers eens in het zonnetje te zetten organiseren meerdere partijen een groots ondernemersevent. Ondernemers weten dat dit al jarenlang het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent van Nederland is.

Programma in Utrecht live te volgen

Van 8 tot en met 11 april maakt 7 Ditches TV in samenwerking met ING en NUzakelijk vier dagen lang live televisie vanaf de Week van de Ondernemer in Utrecht. Met tientallen topgasten uit de politiek en ondernemersland, waaronder Jan Peter Balkenende, Wouter Bos, Roland Kahn, John Fentener van Vlissingen en minister Kamp. Presentatie is in handen van de 7 Ditches TV presentatoren Lars Sorensen, Janneke Willemse en Ronnie Overgoor. Hieronder kan je de livestream bekijken. Het dagprogramma voor de week van de ondernemer bestaat uit: 08:45 – 09:45 Ontvangst 10:00 – 11:30 Ochtendprogramma 11:30 – 12:00 Businesslunch 12:00 – 16:00Inspiratiesessies 16:00 – 17:00 Netwerkborrel Ochtendprogramma: Eva Jinek ontvangt in de theaterzaal inspirerende gasten. O.a. minister-president Rutteminister Kamp, minister Ploumen, minister Asscher en Frans Weekers die zich sterk maken voor ondernemerschap . Maar ook topondernemers Frits van Eerd, John Fentener van Vlissingen, Roland Kahn en Jan Aalberts. Beroeps- avonturier Marc Sluszny maakt de vertaalslag van topsport naar ondernemerschap. Cabaretiers Rob Urgert en Joep van Deudekom sluiten af met een interactieve quiz over wat een mens succesvol maakt. Tijdens het programma is Ronnie Overgoor de co-host van Eva.

Labels:,

Trackback van jouw site.

Diensten en Producten

Makemesocial houdt zich bezig met online marketing, social media en mobile marketing. Bekijk hier onze diensten.

Contact

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en expertise die wij kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!